Pekka Säkkinen Lainmuutoksella poronhoito yhteiskuntakelpoiselle ja kestävälle tasolle

Kumpi onkaan heikko, Unkari vai EU?

Onko Suomen valtaa pitävä poliittinen johto mukana Unkarin vastaisessa kampanjoinnissa ennen EU-vaaleja? Sen tiedämme, että molemmat vasemmistososialistipuolueet Sanna Marinin ja Li Andersonin johdolla sekä vihreät Pekka Haaviston johdolla kyllä ovat.

EU-komission varapuheenjohtaja, sosialisti Frans Timmermans käy Junckerin luvalla häikäilemätöntä kampanjaa Unkarin kansaa ja sen pääministeriä Viktor Orbania vastaan. Hän on todennut, että "Itsemääräämisoikeuden puolustaminen ja massamaahanmuuton vastustaminen on tehnyt unkarilaiset heikoiksi".

Melkoista puhetta. Kun asian tulisi olla juuri päinvastoin. EU-komissiolla virallisesti ei ole edes oikeutta politikoida ja kampanjoida ketään vastaan tai kenenkään puolesta.

Mutta tässä onkin laajempi aspekti kysymyksessä, jota eivät kaikki vielä näe tai ymmärrä. Eurooppaan ollaan eurokranaattien ja muukalaislevottomuutta ihannoivien johdolla synnyttämässä ilmapiiri, että kansallismieliset, omaa maataan puolustavat ja hallitsematonta massamaahanmuuttoa vastustavat ovatkin heikkoja.

Tätä roskaa ollaan jo monien toimesta tovin Euroopassa syötetty, ja oma vahva käsitykseni on, että Suomen poliittinen eliitti on hankkeessa vahvasti mukana, mutta nyt vaalien alla ollaan taktisista syistä vähän hiljempaa. Presidentti Niinistökin toisaalla kieltää liittovaltiokehityksen olemassaolon, mutta samaan aikaan on vahvasti yhtä mieltä näiden kansallismielisyyssyöjien kanssa.

Isänmaan puolustaminen on ollut vielä näihin saakka kunnia-asia, nyt se onkin pahe. Ja kaikki näyttää johtuvan hallitsemattomasta muukalaisvirrasta Eurooppaan ja asian suhteen huonosta eurooppalaisesta lainsäädännöstä rajavalvontoineen. Eurooppa itse on yhtäkkiä äärimmäisen heikko tämän vyöryn edessä. Ja tämä heikko Eurooppa sitten syyttää itsemääräämisoikeuttaan puolustavia jäsenmaitaan heikoiksi.

Mikä on massamaahanmuuttoa ihannoivan heikon Euroopan kohtalo? Vapaa demokratia vai kahlittu orjuus? Heikosta Euroopasta eroon pääsyn tien raivasi Britannia. Tuolle tielle saattaa olla tulijoita piankin? Tulisiko Suomenkin olla ensimmäisten joukossa, kun se olisi vielä mahdollista? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat