Pekka Säkkinen Lainmuutoksella poronhoito yhteiskuntakelpoiselle ja kestävälle tasolle

Kaikki blogit puheenaiheesta Promilleraja

Luonnollinen ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimuksen mukainen

Pariisin ilmastosopimuksen katveessa Hesari muistuttaa, että on muunkinlaista ilmastonmuutosta, luonnollista. http://www.hs.fi/m/kotimaa/a1475555957942 Auringon aktiivisuus on viimeaikoina pitänyt talvet lämpimänä täällä pohjolassa. Talven lumipeite palaa taas entiselleen, ensi talven ollessa vielä leuto. Hesarin kirjoitus palauttaa mieliin sen tosiasian, että ilmasto on aina muuttunut ja muutoksen takana ovat sykliset vaihtelut.

Liian alhaisen promillerajan käytännön mahdottomuus

Suomalainen ikuisuuskeskustelu alkoholin ympärillä jatkuu aina vaan. Viimeksi saatiin lukea Risikon Paulan ajatuksia promillerajan laskusta. Eräällä kaverillani oli Facebookissa mainio kirjoitus aiheesta vuodelta 2011 jonka tässä julkaisen hänen luvallaan.

 

 

Liian alhaisen promillerajan käytännön mahdottomuus

Nonih. Tässä pikaisesti skenaario siitä, miksi käytännössä 0.2 promillen rajan valvomista liikenteessä voi pitää mahdottomana.

 

Promillerajan lasku - kiitos ei!

Tänään Suomi Areenassa Porissa liikenneministeri Paula Risikko on muutaman muun selkääntaputtelijansa kanssa ilmaissut tukensa promillerajan laskulle tieliikenteessä. (1) Tällä hetkellä tieliikenteen promilleraja on 0,5, mutta keskustelunavauksia sen laskemiseksi 0,2:een on ollut pidemmän aikaa. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä